RING OSS - 08-124 200 22

Solceller BRF

RING OSS - 08-124 200 22

Om oss

Vi installerar solceller för BRF.

Vår historia startade redan på 1950-talet då företagets grundare Per-Ove "Poppe" Pettersson storögt såg några arbetare lappa och laga taket på hans hus. Därifrån växte en dröm om att en dag bli plåtslagare. Den drömmen blev till verklighet 1963 då "Poppe" startade sitt eget plåtslageri. Sedan den dagen har Np Gruppen AB stadigt utvecklats och växt sig allt större över tid. Idag arbetar vi inte bara med att lägga och laga tak, vi installerar även solceller för BRF, förvaltare, fastighetsbolag och företag. Vi är dessutom certifierad verksamhet enligt fr2000.

Vi är en certifierad verksamhet för FR2000 och kan installera solceller för BRF.

Nyfiken på att installera solceller för BRF? Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi installerar solceller för BRF

Vi väljer att möta den kraftiga efterfrågan på hållbar energi genom att installera säkra och lönsamma solceller för BRF, förvaltare, fastighetsbolag och företag. Vi ingår även i det svenska börsnoterade solenergiföretaget Soltech Energy. Tillsammans arbetar vi för en hållbar framtid genom att bland annat installera solceller för BRF. 

Vi förstår att det är ett omfattande och stort beslut att installera solceller som BRF. Därför är det viktigt att välja en seriös och kunnig partner när man köper en solanläggning. Men det många bostadsrättsföreningar glömmer bort är att det är minst lika viktigt att välja en partner som har gedigna kunskapar inom tak. Vi som plåtslagare har klättrat runt på nästan alla olika typer av hustak i ett halvt sekel och tack vare vår goda takkompetens vet vi hur man installerar solceller för BRF som håller i decennier. Vi utför arbeten med solceller för BRF i hela Sverige och har därför erfarenhet av hur olika typer av värme och kyla kan spela in på installationen av en solanläggning.

Vi är specialister på tak

Förutom att installera solceller för BRF, privatpersoner och företag är vi även specialister på tak. Vi har sedan 1950-talet levererat tjänster inom tak- och fasadentreprenad. Med vår långa erfarenhet kan vi allt som är värt att kunna (och lite till) om tätskikt, takmålning, snöröjning av tak, tillsyn och besiktning av tak samt servicetjänster för tak. Vi utför arbeten i hela Sverige och hjälper såväl privatpersoner som företag. Behöver ni solceller för BRF? Oroa er inte, vi hjälper till även med detta!

Nuvarande ramavtalskunder

Vi är en stark ramavtalspart med långa kundrelationer i hela Sverige. Under nästan ett halvt sekel har vi levererat prisvärda och kreativa lösningar för alla våra kunder. Vi erbjuder våra kunder lösningar inom tak- och fasadentreprenad som också inkluderar solenergi för en hållbar energilösning. Vi installerar solceller för BRF, förvaltare, fastighetsbolag och företag.

Våra nuvarande ramavtalskunder:

Vi installerar solceller för BRF och har ramavtal med HBV.            Vi installerar solceller för BRF och har ramavtal med Stockholmshem.         Vi installerar solceller för BRF och har ramavtal med Signalisten.        Vi installerar solceller för BRF och har ramavtal med Solna stad.       Vi installerar solceller för BRF och har ramavtal med Lidingö stad.          Vi installerar solceller för BRF och har ramavtal med Järfälla kommun.                  Vi installerar solceller för BRF och har ramavtal med Vasakronan.